Champagne ontbijt bestellen

Wil jij een speciaal iemand in de ochtend verrassen met een heerlijke maaltijd? Dan kun je bij Ontbijt Service Twente een luxe champagne ontbijt bestellen. Het zit vol met allerlei heerlijke verse producten zoals afbak broodjes, fruitsalade, verschillende soorten beleg, jus d’orange, champagne en nog veel meer lekkernijen. Dat is toch een feest om de dag mee te beginnen!

Elke tweede zondag van mei is het Moederdag, een teken om haar eens extra in de watten te leggen. Dit kunt u op meerdere manieren doen, maar een betere om er met het ontbijt al mee te beginnen is er niet. Het enige dat u hoeft te doen is een Moederdag ontbijt bestellen en wij doen de rest. Laat haar genieten van een luxe en uitgebreid ontbijt, voorzien van verse producten.

Online een champagne ontbijt bestellen

Ga je een champagne ontbijt bestellen? Dan kun je het gemakkelijk online bij ons bestellen. Je hebt hierbij de mogelijkheid om meer dingen aan het ontbijt toe te voegen zoals bijvoorbeeld een donut, muffin, of yoghurt met gelei en granola. Het champagne ontbijt zal bezorgd worden in een luxe cateringdoos met disposible servies en servetten. Dit scheelt weer aan vieze vaat. Heeft de persoon in kwestie een partner of huisgenoot en wil je degene ook verblijden met een heerlijk ontbijtje? Dan kun je een ontbijt naar keuze erbij bestellen. We geven hieronder een kleine selectie van diverse ontbijtjes:

Valt er iets te vieren?

Het leuke aan een champagne ontbijt bestellen is dat je hiermee iemand even goed in het zonnetje kunt zetten. Of je iemand nu wilt feliciteren met de nieuwe baan, verjaardag of jubileum een ontbijt laten bezorgen is altijd een goed idee. Je kunt ook prima een champagne ontbijt bestellen voor jou en je partner wanneer je graag een romantisch moment met elkaar wilt. De toon wordt hiermee al gezet. Wie ga jij verrassen met een ontbijtje aan de deur?

Dagvers en kwaliteit

Wil je er zeker van zijn dat diegene een ontbijt krijgt die vers en kwalitatief goed is? Dan raden wij je aan om bij ons een champagne ontbijt te bestellen. Wij hebben jarenlange ervaring in de catering en weten hierdoor wat kwaliteit is. Om de versheid van onze producten te kunnen garanderen, worden de ontbijtjes op de dag zelf bereid en werken wij bijvoorbeeld samen met De Echte Bakker Wouda, gevestigd in Hengelo.

We bezorgen 7 dagen in de week!

tussen 10.00 – 14.00 uur (andere tijden in overleg)

Altijd Vers! Altijd Lekker!

wij werken enkel met verse producten!

VOLGENDE DAG AL GELEVERD

voor 18:00 uur besteld = morgen geleverd

WIJ STAAN VOOR FLEXIBILITEIT

In overleg is bijna alles mogelijk!