High tea bestellen

Een high tea bestellen is de ideale gelegenheid om iemand te verrassen en in het zonnetje te zetten. Of je nu een verjaardag, babyshower of Moederdag viert, het is gewoon zo lekker dat je geen excuus nodig hebt. Gezellig een middag met vriendinnen, familie of collega’s doorbrengen onder het genot van kopjes thee en verschillende heerlijke zoete, hartige en warme hapjes.

Onbezorgd kunnen genieten, geen stress of alles wel op tijd klaar is en geen vieze keuken. Wij bereiden alles vers op de dag van bezorging en leveren het gekoeld aan. Het enige wat jij hoeft te doen is de warme hapjes opwarmen, theewater op te zetten en de visite binnen te laten.

High tea of afternoon tea?

De high tea is vanuit Engeland naar Nederland overgewaaid, maar wanneer je een high tea daar besteld krijg je één hartig broodje. Voor het verschil tussen een afternoon tea en een high tea gaan we even een tijdje terug in de tijd. Vroeger in 1840 werden er maar 2 maaltijden per dag gegeten het ontbijt en in de avond het diner. Hertogin Anna kreeg later in de middag trek en wilde niet wachten tot de volgende maaltijd. Daarom liet zij haar bedienden thee, sandwiches en zoete lekkernijen maken voor haar en vriendinnen. De afternoon tea werd een groot succes voor de elite, ze dronken tussen vier en vijf uur hun thee, aten hun hapjes om vervolgens te gaan wandelen.

Thee was niet alleen populair onder de elite maar ook onder de rest van de bevolking. Hun tijdschema’s zagen er alleen anders uit, waardoor hun de lekkere versnaperingen tijdens het diner aan de eettafel nuttigden. Door aan de hoge eettafel te zitten komt het woord “high” tea ook vandaan, terwijl de afternoon tea aan de salontafel en comfortabele stoelen werd geserveerd.

Deze lekkernijen zitten erin

Een high tea bestellen bij Catering Service Twente? Dan kun jij verse en kwaliteit producten verwachten. De box voor 2 personen bestaat uit verschillende, warme, hartige en zoete lekkernijen. Je kunt optimaal genieten van je high tea door eerst te beginnen met de warme hapjes, vervolgens het hartige gedeelte te nuttigen en de zoetigheden als laatste te bewaren, zodat de smaken rustig worden opgebouwd. Als de hapjes op een etagère worden geserveerd dan liggen de quiches onder, de sandwiches in het midden en de zoetigheden bovenop. Je eet als het ware van onder naar boven.

Onze high tea bestaat uit het volgende assortiment:

 • Diverse theesmaken van Pickwick

Het warme gedeelte bestaat uit:

 • Mini worstenbroodjes
 • Mini bladerdeeg hapje
 • Mini Cheeseburger
 • Mini quiches

 Sandwiches en wraps:

 • Mini broodje met eiersalade
 • Zalm wrapje
 • Carpaccio wrapje
 • Mini focaccia met smeerbare brie, pesto, rucola en rauwe ham

De zoetigheden:

 • Huisgemaakte brownies
 • Huisgemaakte scones met clotted cream room en jam
 • Huisgemaakte muffins
 • Vers fruit spies
 • Fudges en Nougat

Eenvoudig online je high tea bestellen

Heb je zin in een gezellige middag, met de lekkerste hapjes? Kom dan bij ons online je high tea bestellen en wij zorgen ervoor dat het je aan niks ontbreekt. Komen er extra personen? Geen probleem, onze box is gevuld voor 2 personen maar makkelijk uit te breiden naar meer mensen. De high tea box dient minimaal 2 dagen van te voren besteld te worden.

Iets te vieren? Bestel er leuk een bos bloemen, fles Prosecco of een losse verse roos bij. Catering Service Twente staat voor kwaliteit en dat proef je. Heb je vragen of allergieën neem dan even contact met ons op via info@cateringservicetwente.nl Wij staan graag voor je klaar!

We bezorgen 7 dagen in de week!

tussen 10.00 – 14.00 uur (andere tijden in overleg)

Altijd Vers! Altijd Lekker!

wij werken enkel met verse producten!

VOLGENDE DAG AL GELEVERD

voor 18:00 uur besteld = morgen geleverd

WIJ STAAN VOOR FLEXIBILITEIT

In overleg is bijna alles mogelijk!