High tea thuis bezorgen

Heb je binnenkort een leuke middag thuis gepland met vriendinnen of wil je iemand verrassen met een tafel vol lekkernijen? Dan kun je door Catering Service Twente een high tea thuis laten bezorgen. Het enige wat jij hoeft te regelen is gezelligheid en gekookt water voor de thee, wij zorgen voor genoeg lekkers om er een smakelijke middag van te maken.

Waarom een high tea thuis bezorgen?

Je kunt ervoor kiezen om een high tea thuis te laten bezorgen, maar we kunnen het ook afgeven op elk ander gewenst adres. Leuk, voor wanneer jij een dierbare wilt verrassen. Voor een persoonlijk tintje kun je een leuk handgeschreven kaartje erbij voegen. Je kunt voor meerdere gelegenheden een high tea thuis laten bezorgen zoals voor Moederdag, Vaderdag en Valentijnsdag. Voeg voor een romantische middag of als er iets te vieren valt bijvoorbeeld een flesje bubbels toe.

 

Geniet van diverse hartige hapjes waaronder vers belegde broodjes en wraps met luxe beleg. Bij een high tea horen natuurlijk ook de overheerlijke zoetigheden zoals brownies, scones en bonbons. Om ervoor te zorgen dat je elk hapje kunt proeven, geven wij als tip mee

begin eerst met het hartige gedeelte en bewaar zoet voor het laatst. Wanneer je dit omwisselt, zul je merken dat je eerder vol raakt. Aangezien zoet vult.

Wij ontzorgen!

Een high tea bestellen geeft je de gelegenheid om even heerlijk bij te kletsen en quality time door te brengen met je dierbaren onder het genot van een kop thee en overheerlijke hapjes. Je bent niet verplicht om het thuis op te eten, vul een thermoskan met kokend water voor de thee en ga gezellig picknicken in het park, bijvoorbeeld.

 

Zie jij het niet zitten om een hele ochtend druk in de keuken te zijn om alles voor de high tea voor te bereiden? Dan kun je er ook voor kiezen om een high tea te bestellen. Bij Catering Service Twente weet je zeker dat je hapjes van kwaliteit krijgt.  Alles wordt op de dag zelf bereid om de versheid te kunnen garanderen. Wanneer je minimaal 2 dagen voor de gewenste bezorgdatum een high tea box bestelt, ben je er zeker van dat de high tea op tijd thuis bezorgd wordt.

We bezorgen 7 dagen in de week!

tussen 10.00 – 14.00 uur (andere tijden in overleg)

Altijd Vers! Altijd Lekker!

wij werken enkel met verse producten!

VOLGENDE DAG AL GELEVERD

voor 18:00 uur besteld = morgen geleverd

WIJ STAAN VOOR FLEXIBILITEIT

In overleg is bijna alles mogelijk!