Moederdag ontbijt bestellen

Wilt u het lekkerste Moederdag ontbijt bestellen? Dan bent u bij Ontbijt Service Twente aan het juiste adres. Wij maken van elk ontbijt een feestje! U kunt de Moederdag  niet beter beginnen, door haar te verrassen en lekker in het zonnetje te zetten. Heerlijk rustig met elkaar de dag opstarten, om vervolgens te genieten van een uitgebreid vers ontbijt.

Geen zorgen om de afwas of een vieze keuken na de tijd, want het wordt in een luxe cateringdoos met disposable servies en bestek geleverd. Dat levert zeker weten extra bonuspunten voor u op!

Een Moederdag ontbijt bestellen, een prachtig cadeau

Elke tweede zondag van mei is het Moederdag, een teken om haar eens extra in de watten te leggen. Dit kunt u op meerdere manieren doen, maar een betere om er met het ontbijt al mee te beginnen is er niet. Het enige dat u hoeft te doen is een Moederdag ontbijt bestellen en wij doen de rest. Laat haar genieten van een luxe en uitgebreid ontbijt, voorzien van verse producten.

We denken ook graag aan u en eventuele kinderen op deze dag. Bestel een kinderontbijt en een ontbijt op maat erbij en jullie kunnen met het gezin aan tafel of op bed heerlijk genieten van een vers ontbijt. Naast het lekkere eten hebben wij ook een paar andere verrassingen toegevoegd, om haar extra in het zonnetje te zetten. Een rode roos en een chocoladereep voorzien van de tekst “voor jou lieve mam” maken het een nog specialer cadeau.

Geniet van een luxe ontbijt op Moederdag

Op speciale dagen zoals deze, is het fijn om uw moeder of partner te kunnen verrassen met een lekker ontbijt. Dit zou u natuurlijk zelf kunnen maken, maar dit vergt veel voorbereiding en tijd. Om te zorgen dat u deze tijd beter in uw geliefde kan steken, nemen wij het ontbijt graag voor onze rekening. Wij doen graag ons uiterste best voor een mooie en gezellige Moederdag. Enkele voordelen van een Moederdag ontbijt bestellen zijn:

  • Garantie op dagverse producten
  • Betaalbare prijs
  • Ruime ervaring in allergieën en diëten
  • Kies uw eigen bezorgtijd
  • Heerlijke ontbijtjes voor alle moeders

Een speciaal Moederdag ontbijt bestellen

U kunt bij ons online uw luxe Moederdag ontbijt bestellen. Wij zorgen ervoor dat het uw moeder of partner aan niets ontbreekt. Wij vinden het belangrijk om met de verste producten te werken, zodat wij iedereen een gezond en divers ontbijt kunnen aanbieden. Neem ook eens een kijkje tussen onze andere producten. Bestel bijvoorbeeld een high tea box erbij, om ’s middags bij de thee ook nog smakelijk te kunnen genieten van verschillende lekkernijen.

Heeft u nog vragen of speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

We bezorgen 7 dagen in de week!

tussen 10.00 – 14.00 uur (andere tijden in overleg)

Altijd Vers! Altijd Lekker!

wij werken enkel met verse producten!

VOLGENDE DAG AL GELEVERD

voor 18:00 uur besteld = morgen geleverd

WIJ STAAN VOOR FLEXIBILITEIT

In overleg is bijna alles mogelijk!