Moederdag ontbijt bezorgen

Elk jaar is op het de tweede zondag van mei tijd om jouw moeder, bonusmoeder, schoonmoeder of de moeder van jouw kinderen in het zonnetje te zetten. Om de dag meteen goed te beginnen kun je ervoor kiezen om haar te verrassen met een luxe verzorgd ontbijt. Er is niks zo fijn dan ’s ochtends op te staan en te zien dat alles al klaar staat, ze hoeft alleen nog maar aan te schuiven. Wil jij jouw moeder graag verrassen met een vers ontbijt? Bij Ontbijt Service Twente kun je terecht voor de heerlijkste maaltijden om de dag mee te beginnen. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw bestelling online doorgeven en wij zorgen ervoor dat het Moederdag ontbijt wordt bezorgt.

Waarom een Moederdag ontbijt laten bezorgen?

Als je ervoor kiest om een Moederdag ontbijt te laten bezorgen, dan heb je er zelf geen omkijken meer naar. Je hoeft van tevoren geen boodschappen in te slaan om het ontbijt te maken en bovendien behoud je hierdoor ook een schone keuken. Maar laten we eerlijk zijn behalve dat het gemak met zich mee brengt, is het altijd leuk om met iets origineels en lekkers te worden verrast. Wil je zelf ook genieten van zo’n ontbijtje? Bestel een verwen ontbijt erbij zodat je samen lekker uitgebreid kunt ontbijten.

Wanneer je een Moederdag ontbijt laat bezorgen, komen wij het in het door jou gekozen tijdvak brengen. Wat zal jouw moeder, stiefmoeder of de moeder van je kinderen verrast zijn als ze ’s ochtends de deur opent. Ze ontvangt een uitgebreid vers ontbijt met heerlijke diverse broodjes, luxe beleg en verse jus d’orange om van te genieten. Het Moederdag ontbijt wordt bezorgt in een luxe doos, waarbij je vooraf de keuze hebt om er een kaartje bij te voegen met een persoonlijke boodschap. Op Moederdag hoort wat extra’s daarom zit er bij het Moederdag ontbijt een verse rode roos, chocolade reep en een Moederdag cadeautje.

Verras haar op een unieke wijze

Sinds kort heeft Ontbijt Service Twente een leuke samenwerking met HOEDAT om mensen een lach op het gezicht te bezorgen. Je laat hierbij niet alleen een Moederdag ontbijt bezorgen, maar je zorgt ook voor entertainment aan de deur. Hoe het werkt? Je schrijft een persoonlijke boodschap bij: kaartje toevoegen waarna HOEDAT deze mooie woorden zal verwerken in een serenade. Bij het ontvangen van het Moederdag ontbijt zal degene verblijd worden met smakelijke lekkernijen en een liefdevol gebaar. Jouw dierbare zal hiermee op een unieke manier verrast worden die niet snel zal worden vergeten.

Wil jij gebruik maken van deze leuke opfleurservice? Dan bestel je de Moederdag Experience eenvoudig online. Zijn er speciale dieetwensen of allergieën waar wij rekening mee dienen te houden? Geef het gerust aan ons door dan bespreken we graag de mogelijkheden.

We bezorgen 7 dagen in de week!

tussen 10.00 – 14.00 uur (andere tijden in overleg)

Altijd Vers! Altijd Lekker!

wij werken enkel met verse producten!

VOLGENDE DAG AL GELEVERD

voor 18:00 uur besteld = morgen geleverd

WIJ STAAN VOOR FLEXIBILITEIT

In overleg is bijna alles mogelijk!