Ontbijt bestellen

Een ontbijt bestellen in de regio Twente? Dan ben je bij Ontbijt Service Twente aan het juiste adres. Wij weten als geen ander dat het ontbijt de meest belangrijke maaltijd van de dag is. Het is hét begin van de dag en daar wil jij klaar voor zijn. Je begint de dag natuurlijk het best met lekker verse en gezonde producten.

Bij ons kun je een heerlijk ontbijt bestellen van hoge kwaliteit, lekker vers en beschikbaar in de meest verschillende varianten. Wil jij een ontbijt bestellen voor jezelf, voor je partner, voor een collega of een vriend? Bij ons ben je altijd welkom voor het lekkerste ontbijtje, en daar wordt iedereen blij van!

Waarom een ontbijt bestellen bij ons?

Een ontbijt is niet zomaar de eerste maaltijd van de dag. Het is het begin van een nieuwe dag en een goed begin is het halve werk! Wij staan voor kwaliteit en zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van een gezond en lekker vers ontbijtje. Wij noemen graag nog een aantal belangrijke redenen om bij ons een ontbijt te bestellen:

  • Ontbijtjes kunnen alle dagen van de week bezorgd worden
  • Je bent altijd zeker van dagverse producten
  • Vóór 18:00 uur besteld = morgen geleverd
  • Flexibiliteit met betrekking tot bezorgtijden
  • Gegarandeerd een goed begin van de dag!

Ontbijt Service Twente voor particulieren en bedrijven

Ontbijt Service Twente is gevestigd in Hengelo, waar wij werken vanuit een professionele cateringkeuken. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons van harte welkom voor een lekker ontbijtje. Je kunt het ontbijt bestellen via onze website, waarbij je direct je wensen kunt aangeven. Wij bezorgen veelal tussen 06.00 – 12.00 uur, maar bezorgtijden buiten dit tijdsblok zijn altijd bespreekbaar. Wil je een ontbijt bestellen dat aan bepaalde voorwaarden voldoet? Wij bieden tal van mogelijkheden, zoals halal, lactosevrij, glutenvrij en vegetarisch. Wij bezorgen in vrijwel alle bezorgplaatsen binnen Twente, dus laat je online inspireren en bestel een lekker ontbijtje!

Wil jij ook een lekker vers ontbijt bestellen in Twente?

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen niet alleen dat jij de kwaliteit ziet, maar vooral ook dat je de kwaliteit proeft. Daarom staan wij garant voor de versheid van al onze ontbijtjes. Doordat wij samenwerken met De Echte Bakker Wouda uit Hengelo ben je altijd zeker van vers brood. Heerlijk! Wil jij samen met je partner genieten van een lekker ver ontbijtje op bed of wil jij misschien wel jouw werknemers verrassen met een vers ontbijt op de zaak? Voor elke gelegenheid kun je bij ons het beste ontbijt bestellen en op de gewenste dag en tijd laten bezorgen. Bestel direct online of neem contact op voor meer informatie.

We bezorgen 7 dagen in de week!

tussen 10.00 – 14.00 uur (andere tijden in overleg)

Altijd Vers! Altijd Lekker!

wij werken enkel met verse producten!

VOLGENDE DAG AL GELEVERD

voor 18:00 uur besteld = morgen geleverd

WIJ STAAN VOOR FLEXIBILITEIT

In overleg is bijna alles mogelijk!