Ontbijt laten bezorgen

Een ontbijt laten bezorgen? Wat een leuk idee! Maar wat zit erbij inbegrepen, wanneer geef je iemand een ontbijt cadeau en voor wanneer moet ik mijn bestelling doorgeven? Dit zijn enkele vragen die vaak gesteld worden. Wij vertellen je hieronder graag meer over. Dus wil jij binnenkort bij iemand een ontbijt laten bezorgen? Lees dan snel verder!

Wanneer verras je iemand met een ontbijt?

Je kunt een dierbare op meerdere manieren verrassen bijvoorbeeld, met een lekkere parfum, een bos bloemen of een mooi sieraad. Dit zijn allemaal stuk voor stuk mooie en leuke tastbare artikelen om te krijgen. Toch, is het vaak de gedachte die telt. Waarom zou jij je dierbare niet eens een keer op een andere manier verrassen? Door een ontbijt te laten bezorgen. Je geeft hiermee iets anders dan anders en creëert hiermee een herinnering die ze voor lange tijd met zich mee zullen dragen.

Er zijn verschillende gelegenheden waarop je iemand kunt verrassen door een ontbijt te laten bezorgen. Denk aan Moederdag, verjaardag, jubileum, bedankje, succes wensen, nieuwe werknemer of feestdagen. Uiteraard hoeft er geen specifieke reden te zijn om een ontbijt te laten bezorgen, want je kunt het ook gewoon geven omdat je die persoon waardeert. Wanneer je ook besluit om het cadeau te geven, wij zorgen ervoor dat er een smakelijk en vers ontbijt wordt bezorgd.

Wat kan ik verwachten als ik een ontbijt laat bezorgen?

Heb jij besloten om iemand te verblijden door het ontbijt te laten bezorgen? Dan doe je dat vast en zeker snel nog een keer, want wij bezorgen een compleet en vers ontbijt met diverse lekkernijen. Je hebt bij ons de keus uit verschillende arrangementen. Met het verwenontbijt op maat kun je het naar eigen wens samenstellen, kies uit meerdere luxe vers afgebakken broodjes en beleg van zoet, kaas, vlees tot aan vis. Wij zorgen voor een bordje en bestek. Het geheel wordt in een luxe doos verpakt, waarbij je indien gewenst een persoonlijk kaartje kunt bijvoegen.

Daarnaast hebben we ook al diverse arrangementen voor je samengesteld en waarbij je eventueel naar eigen keuze altijd nog kunt aanvullen. Bekijk online gerust ons aanbod.

Voor wanneer kan ik het beste mijn bestelling doorgeven?

Ontbijt laten bezorgen? Geen probleem, wij bezorgen 7 dagen in de week! De tijden kunnen variëren tussen 06.00 – 12.00 uur andere tijden zijn in overleg mogelijk. Kies jouw gewenste tijd en datum tijdens het bestelproces. We zorgen voor een snelle en nette verzending. Bestel je voor 18.00 uur dan kunnen wij de volgende dag al het ontbijt laten bezorgen.

We bezorgen 7 dagen in de week!

tussen 10.00 – 14.00 uur (andere tijden in overleg)

Altijd Vers! Altijd Lekker!

wij werken enkel met verse producten!

VOLGENDE DAG AL GELEVERD

voor 18:00 uur besteld = morgen geleverd

WIJ STAAN VOOR FLEXIBILITEIT

In overleg is bijna alles mogelijk!