Ontbijt thuisbezorgd

Een heerlijk vers ontbijt thuisbezorgd door een ervaren cateraar? Dat kan bij Ontbijt Service Twente! Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van onder andere ontbijt, lunch, high tea en ontbijtbuffet voor groepen vanaf 10 personen. Voor welke gelegenheid jij ook op zoek bent naar een vers bereide maaltijd, wij zorgen ervoor dat het bij je thuis wordt bezorgd.

Verblijd een dierbare met een ontbijtje

Wat is er nu zo speciaal aan als er een ontbijt thuisbezorgd wordt? Om te beginnen zal de ontvanger verrast zijn. Wie verwacht er nu dat er in de ochtend iemand voor zijn of haar deur staat met een uitgebreid ontbijt? Tenzij je het voor jezelf hebt besteld, wat natuurlijk ook gewoon kan. Wanneer je een ontbijt cadeau geeft, zal diegene zich gewaardeerd voelen. Of het nu is om iemand een hart onder de riem te steken, te feliciteren of om je dankbaarheid te tonen. Met een ontbijt thuisbezorgd geef je altijd de juiste boodschap.

Doordat het ontbijt thuisbezorgd wordt, hoef je er zelf niet achteraan. Het enige wat jij hoeft te doen is een ontbijt kiezen en eventueel aanvullen met meerdere lekkernijen. Je kunt het persoonlijk maken door een lieve boodschap bij te voegen. Vul bij het bestelproces jouw persoonlijke tekst in en wij zorgen ervoor dat het kaartje erbij wordt geleverd.

Ontbijt thuisbezorgd of op kantoor

Valt er iets te vieren, komt er een speciale feestdag aan of wil jij gewoon iemand even in het zonnetje zetten? Dan kun je bij ons altijd een geschikt ontbijt vinden. Van een champagne ontbijt en Sinterklaas ontbijt tot aan het onmeunige ontbijt. Maak een keuze uit ons aanbod en wij zorgen ervoor dat het ontbijt thuisbezorgd wordt. Dit kan op elk gewenst adres door heel Twente zelfs op kantoor.

Wil je het laten bezorgen op een vakantiepark, camping of aan een vakantiehuis? Neem dan gerust contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. Geef gerust dieetwensen of allergieën door, zodat wij hier rekening mee kunnen houden tijdens het bereiden.

We bezorgen 7 dagen in de week!

tussen 10.00 – 14.00 uur (andere tijden in overleg)

Altijd Vers! Altijd Lekker!

wij werken enkel met verse producten!

VOLGENDE DAG AL GELEVERD

voor 18:00 uur besteld = morgen geleverd

WIJ STAAN VOOR FLEXIBILITEIT

In overleg is bijna alles mogelijk!