Ontbijtbox bestellen

Wilt u een ontbijtbox bestellen om een speciaal iemand mee te verrassen of omdat het gewoon zo leuk geven is? Dan bent u bij Ontbijt Service Twente aan het juiste adres! We hebben een ruim assortiment aan ontbijt, die u bij ons kunt bestellen. Waardoor we altijd voor iedereen wel een ontbijtbox hebben, waar ze blij van worden.

Er is geen betere manier om de dag mee te beginnen, dan met een heerlijk vers ontbijt. Die waarschijnlijk nog lekkerder zal smaken als u het zelf niet hoeft te maken. Wat dacht u ervan als u ’s ochtends uit uw bed komt, alleen nog maar even de deur hoeft open te maken. Waar u een smakelijk vers bereid ontbijt staat te wachten, daar zegt u toch geen néé tegen.

Bestel uw ontbijtbox gemakkelijk online

Wilt u voor uw partner, vriendin, collega of voor uzelf een ontbijtbox bestellen? Bestel het ontbijt dan gemakkelijk online bij ons, zo kunt u zelf bepalen wat u eraan toe wilt voegen. Het wordt in een luxe cateringdoos bezorgd, voorzien van disposible servies en servet. Zodat u zo aan tafel of op bed van uw ontbijt kan genieten. We hebben voor meerdere gelegenheden, heerlijke complete ontbijtjes vol verse producten om uit te kiezen. We noemen hieronder er een paar voor u op:

  • Super verwen ontbijt
  • Kinderontbijt
  • Vegetarisch verwen ontbijt
  • Champagne ontbijt
  • Glutenvrij verwen ontbijt
  • Ontbijt van de maand

Het ideale aan een ontbijtbox bestellen is?

Bij Catering Service Twente is het ideale aan een ontbijtbox bestellen, dat u gegarandeerd bent van verse kwalitatieve producten, die met zorg en liefde voor u zijn bereid. We zorgen ervoor dat de producten waar we mee werken dagvers zijn, dat verschil proeft u ook. Hiervoor werken we bijvoorbeeld samen met De Echte Bakker Wouda, gevestigd in Hengelo.

Wilt u nog iets persoonlijks toevoegen aan bijvoorbeeld het verwen ontbijt? Dan kunt u ervoor kiezen om een eigen speciale tekst op te geven voor op de wenskaart. Wij zorgen er dan voor dat bij het leveren van de ontbjtbox het kaartje wordt toegevoegd.

Valt er op de zaak wat te vieren?

Heeft u bij uw bedrijf een jubileum, nieuwe klant of een verjaardag van een collega te vieren? Ook dan is een ontbijtbox bestellen een leuke verrassing. U kunt bij ons uit speciale zakelijke ontbijt pakketten kiezen. Ze zijn al te bestellen vanaf 1 persoon, handig om mee te nemen voor onderweg. Maar u kunt ook kiezen om meerdere mensen op de afdeling ervan te laten genieten, door een feestelijk ontbijt/lunch vanaf 10 personen te bestellen. Want samen eten is wel zo gezellig!

Voor welke gelegenheid u ook iets zoekt, afscheid collega, zwangerschapsverlof of een promotie. Bij ons vindt u altijd een smakelijk en vers ontbijt.

Een ontbijtbox bestellen bij Ontbijt Service Twente

Denkt u er aan om een ontbijtbox te bestellen, maar twijfelt u omdat diegene die u ermee wilt verrassen allergieën heeft. Ook dan helpen we u graag! Onze professionals hebben een ruime ervaring met de bereiding van diverse allergieën en diëten. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en een eventuele meerprijs hiervan.

Een verjaardag of jubileum vergeten? Verras iemand nog op het laatste moment, bij ons is voor 18.00 bestelt de volgende dag geleverd, en dat 7 dagen in de week.

We bezorgen 7 dagen in de week!

tussen 10.00 – 14.00 uur (andere tijden in overleg)

Altijd Vers! Altijd Lekker!

wij werken enkel met verse producten!

VOLGENDE DAG AL GELEVERD

voor 18:00 uur besteld = morgen geleverd

WIJ STAAN VOOR FLEXIBILITEIT

In overleg is bijna alles mogelijk!