Vaderdag ontbijt bestellen

Een Vaderdag ontbijt bestellen om de dag gezellig te beginnen met het hele gezin? Natuurlijk, goed idee! Niets is leuker dan de zondag starten met een speciaal ontbijtje, zeker niet als het ook nog eens Vaderdag is. Ontbijt Service Twente helpt jou graag met het verrassen van je vader of je partner.

Je kunt bij ons een heerlijk vers Vaderdag ontbijt bestellen. Wij zorgen ervoor dat Vaderdag begint met een gezond, gevarieerd en kakelvers ontbijtje naar wens. Je hebt bij ons de keuze uit diverse varianten, waardoor we altijd wel een ontbijtje hebben waar de vader in kwestie heel blij van wordt!

Een Vaderdag ontbijt bestellen is ideaal!

Vaderdag is natuurlijk eigenlijk geen Vaderdag zonder een gezellig ontbijtje met het hele gezin. Het is dé manier om deze bijzondere dag te beginnen. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag in de keuken, maar het is veel makkelijker, sneller én leuker om een ontbijtje voor paps te bestellen. Wij dragen graag ons steentje bij aan het realiseren van een geslaagde Vaderdag. Je kunt onder meer op het volgende rekenen:

  • Unieke ontbijtjes voor alle vaders
  • Gegarandeerd lekker dagvers
  • Je kunt zelf je bezorgtijd kiezen
  • Makkelijk en betaalbaar
  • Het perfecte begin van Vaderdag

Een verrassingsontbijt zet de toon voor Vaderdag

Vaderdag is toch wel een speciale dag. Dit geldt voor alle vaders. Het maakt niet uit of deze dag al wel 20 keer gevierd is of dat het gaat om de allereerste Vaderdag, al blijft de allereerste natuurlijk wel het meest bijzonder. Uiteindelijk is Vaderdag altijd een mooie dag vol verrassingen voor al die leuke papa’s.

Met een leuk verrassingsontbijt van Ontbijt Service Twente zet je de toon voor de rest van de dag. Het wordt een leuke, gezellige dag vol met kleine (of grotere) verrassingen voor papa. Je kunt nu bij ons een lekker Vaderdag ontbijt bestellen en laten bezorgen op het gewenste tijdstip.

Direct een goed Vaderdag ontbijt bestellen

Als jij bij ons een ontbijtje bestelt, dan heb je altijd de garantie op dagverse producten. Hiervoor werken wij bijvoorbeeld samen met De Echte Bakker Wouda, gevestigd in Hengelo. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen rekenen op een gezond, gevarieerd en lekker vers ontbijtje.

Ook op Vaderdag zorgen wij graag voor een bijzondere start van de dag. Je kunt direct online het favoriete Vaderdag ontbijt bestellen. Wij zorgen voor de rest. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

We bezorgen 7 dagen in de week!

tussen 10.00 – 14.00 uur (andere tijden in overleg)

Altijd Vers! Altijd Lekker!

wij werken enkel met verse producten!

VOLGENDE DAG AL GELEVERD

voor 18:00 uur besteld = morgen geleverd

WIJ STAAN VOOR FLEXIBILITEIT

In overleg is bijna alles mogelijk!