Zakelijke klanten

Een ontbijt op kantoor is een leuke verrassing voor je collega’s en/of werknemers. Valt er een jubileum te vieren, een speciale verjaardag of een promotie? Zeg het dan met een ontbijtje, hiermee verras je diegene op een unieke manier en laat jij je waardering blijken. Je kunt het zo groot aanpakken als je zelf wilt, hou het klein of pak uit om ze in het zonnetje te zetten.

Er hoeft natuurlijk niet speciaal een viering te zijn om voor een ontbijt op kantoor te kiezen. Wij van Ontbijt Service Twente realiseren ook graag het ontbijt voor een vergadering of teambuilding. Wat de gelegenheid ook is, bij ons kun je het geheel naar eigen wens samen stellen. Personaliseer het bijvoorbeeld met het bedrijfslogo of een tekst voor een zakenrelatie, de mogelijkheden bij ons zijn eindeloos.

Vele bedrijven gingen u voor

Ontbijt op kantoor of thuis

Het ideale aan een ontbijt op kantoor is dat je de deur niet uit hoeft. Jij belt en besteld, dan doen wij de rest. Om een ontbijt/lunch van kwaliteit te leveren, werken we uitsluitend met de beste en verste producten. Dat proef je! Naast kwaliteit staan service en flexibiliteit ook hoog op ons lijstje. Zijn er allergieën of diëten waar rekening mee moet worden gehouden? Dat is geen probleem, met onze ruime ervaring weten we voor iedereen een ontbijt op maat te maken.

We bereiden het dagvers vanuit onze keuken en bezorgen het aan huis of op kantoor in een luxe verpakking of tas. Toch iets anders in gedachten? Dan bespreken we samen graag de verschillende mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld voor een ontbijtbuffet als u voor een grote groep wat wilt regelen, u creëert hiermee een grote variatie aan beleg en brood. Zo zit er voor iedereen altijd wat bij.

Met een ontbijt op kantoor van ons ben je verzekerd van kwaliteit

Om een ontbijt op kantoor te bezorgen zijn wij 7 dagen in de week beschikbaar. We bereiden het elke dag vers, zodat er optimaal genoten kan worden van een heerlijk ontbijt. Bestel voor 18.00 en we bezorgen al de volgende dag. We leveren elke bestelling aan in een eigen doos of tasje. Wil je het liever op schalen of in buffetvorm ontvangen, meld dit dan gerust.

Ben je geïnteresseerd in een ontbijt op kantoor of wil je graag eerst meer informatie? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. We horen graag van je!

We bezorgen 7 dagen in de week!

tussen 10.00 – 14.00 uur (andere tijden in overleg)

Altijd Vers! Altijd Lekker!

wij werken enkel met verse producten!

VOLGENDE DAG AL GELEVERD

voor 18:00 uur besteld = morgen geleverd

WIJ STAAN VOOR FLEXIBILITEIT

In overleg is bijna alles mogelijk!